Τηλεφωνικές παραγγελίες: 210 32 52 551 - Παράδοση εμπορευμάτων: Δευ-Παρ 8π.μ - 7μ.μ

Η εταιρεία ZOULOVITS αποτελεί μια από τις πλέον γνωστές και αξιόπιστες εταιρίες ειδών οικιακής χρήσεως, διακόσμησης και ασημικών. Ιδρύθηκε το 1936 από τον Αθανάσιο Ζούλοβιτς, ο οποίος ανέπτυξε μια εξαιρετικά δυναμική εμπορική και παραγωγική δραστηριότητα. Διοικούμενη από την οικογένεια Ζούλοβιτς, η εταιρία παραμένει έως και σήμερα πρωτοποριακή στο θέμα της εξυπηρέτησης πελατών, της καινοτομίας στη μόδα και της ξεχωριστής ποιότητας στα εμπορευόμενα είδη της.

Η εταιρεία Ζούλοβιτς με δύο καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας, δραστηριοποιείται στον τομέα ειδών οικιακής χρήσεως, της παραγωγής ασημένιων και επάργυρων ειδών, του ξενοδοχειακού εξοπλισμού, καθώς επίσης και στον κλάδο των δώρων δημοσίων σχέσεων.

Αν επιθυμείτε να εκφράσετε εκτίμηση, να συσφίξετε τις εμπορικές σας σχέσεις, να πιστοποιήσετε μία επιβράβευση ή απλώς να έρθετε πιο κοντά με τους ανθρώπους που αποτελούν σημαντικό κομμάτι της προσωπικής ή της επιχειρηματικής σας ζωής, η εταιρεία Ζούλοβιτς θα σας προτείνει δώρα με προσωπικότητα από τους δημοφιλέστερους οίκους πάντα με γνώμονα τις διεθνείς τάσεις της μόδας.